Elek üstü olarak tanımlanan 200 - 230 kalibre Tirilye tipi (halk dilinde gemlik tipi de denir) siyah zeytinlerin, özel havuzlarda su ve tuz ile işlenerek doğal fermantasyon ile olgunlaştırılması sonucu elde edidi.
İznik irisi siyah zeytinin taneleri iri, etli ve çekirdeği küçüktür.
Artık salamura siyah zeytin sofranıza yerini almaya hazırdır.
Mailime gelen bir bildiriyle ve olumlu yorumlarla ilk siparişimi verdim, gelen paket çok özenle hazırlanmış ve paketlenmişti. Yanında isme özel gönderilen not ve tadımlık diğer ürünler ile daha tatmadan beğenimi kazandı, lezzetleri ise gayet iyiydi. Özenildiği belli. Herkese tavsiye ediyorum. Böyle kaliteli iş yaptıkları için de tüm ekibi kutluyor, güzel işlerinin devamını diliyorum. Teşekkürler.
SamsunMerhabalar,
İznik Zeytin Evi'ni internetten buldum, yorumları okuyarak biraz da çekinerek Tuzsuz Zeytin şiparişi verdim.
İşletme sahibi sipariş sonrası iletişime geçti, yaklaşımı olumlu ve çok kibardı.
Ürünler bir günde kapıda ödeme ile elime ulaştı, zeytinlerin tadı gerçekten çok lezzetli, tavsiye ederim..
ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞLARINI ÇOK BEĞENDİM..TUZSUZ ZEYTİN,ACIMTRAK AROMASIYLA MÜKEMMEL..İLGİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK.. BUNDAN SONRAKİ SİPARİŞ ADRESİM SİZLERSİNİZ..İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM..
İSTANBULİznik Zeytin Evinden arkadaşlarımın tavsiyesi ile Taş sızma ve erken hasat zeytinyağı ile daldan sele zeytin sipariş ederek aldım. Almış olduğum ürünlerin lezzeti mükemmel. Ailecek çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum. Kalite ve lezzet burada. Hemen hiç çekinmeden sipariş versinler. Afiyet olsun..
KOCAELİ1kg Salamura Siyah Zeytin sipariş vermiştik yanında 400 gr az tuzlu ve 400 gr tuzsuz zeytin de vardı ayrıca yanında gönderdiğiniz hediyeler için de çok teşekkür ederiz henüz tadına bakmadık iftarı zeytinlerinizle açıcaz İnşallah memnun kalırsak tekrardan sipariş vermeyi kesinlikle düşünüyoruz iyi günler dilerim
SAKARYAYıllarca az tuzlu zeytini farklı markalarda denedim.Ya tadsızdı yada fazla tuzluydu(her ne kadar adı az tuzlu olsa da).Daldan tuzsuz sele tam istediğim gibi.Tuzu ölçülü tadı harika .Afiyet olsun.
Elazığİşletmeyi gönderdiği e-posta ile tanıdım. Bir kere denemek için az bir miktar sipariş verdim. Sonrası malum, o gün bugün alışverişe gözüm kapalı devam ediyorum. Ne sunarlarsa güveniyorum, alıyorum ve memnun kalıyorum. Bu memlekette böyle işini düzgün yapan, ahlaklı, dürüst, iş disiplini olan, kontrollü ticaret erbabı insanlar da var mı imiş? Şaşıp kalıyorum.
Son zamanlarda internetten alışveriş yapıp da problem yaşamadığım esnaf yok gibi.
Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ellerinize sağlık, teşekkürlerimle...
İznik Zeytin Evi'ni e-postama gelen bir reklamla tanıdım. İstanbul'da bulamadığım kaliteyi yakalamak için siyah sele zeytin, yeşil çizik, yeşil köy kırması zeytin ve 3 çeşit zeytinyağını tatma fırsatı buldum. Hepsi de çok iyi ve kaliteli. Özellikle siyah sele zeytin, yeşil zeytin köy kırması ve erken hasat zeytin yağı mükemmel. Ürünleri almaya devam edeceğim.
Ayrıca Ilgın Hanım'ın müşteri ilgisine teşekkür ederim.
Tükettiğim ürünleri genellikle çeşitli yörelerden sipariş ile temin ederim. Son olarak "iznikzeytinevi.com"'dan sızma zeytinyağı, daldan sele zeytini, ekşi maya tarhana ve biber salçası temin ettim. Öncelikle paketleme sistemlerini takdir ettim. Ürünleri -zor beğenen biri olmama rağmen- tuttum. Tarhana ve biber salçası bana çocukluğumda köyümde tattığım damak tadını hatırlattı. Sele zeytini neredeyse erik gibi gidiyor ve ayrıca "yeşil zeytin-halhalı" daha önce tatmadığım yeni bir lezzet. "iznikzeytinevi" kurucu ve işleticilerini kutluyorum ve bu özen ve kaliteyi devam ettirmelerini temenni ediyorum.
SamsunSürekli tuzsuz zeytin aldığım bir yer, ürünün kalitesinden memnun kalınmaması mümkün değil, müşteri yaklaşımları da çok olumlu.
İstanbul