İlikli kuzu kemiklerini, defne yaprağı, kereviz sapı, elma sirkesi ile kıkırdaklar ve ilikler iyice eriyene kadar yaklaşık 10 saat kısık ateşte kaynattık. Sonra güzelce süzüp sıcak sıcak kavanozlara doldurduk. Çorbalarınıza lezzet ve şifa katacak kemik sularımızı aynı zamanda limon sıkarak ve biraz da tuz ilave ederek içebilirsiniz.
Isıtıldığında sıvı hale geçen kemik sularımız buzdolabında jöle kıvamına geçecektir.
Sabahları içilmesi özellikle tavsiyemizdir.
Biz ilk olarak özellikle "kuzu" kemiği seçtik. Belli aralıklarla azar azar yapacak ve satışa sunacağız. Buzdolabında kapağı açılmadan 3 ay boyunca saklayabilirsiniz. Açıldıktan sonra da yine buzdolabında saklamak koşuluyla 3-4 gün içinde tüketmenizi tavsiye ediyoruz.
Sağlık sebebiyle sıfır tuz tükettiğim bir dönemden geçiyorum bu sayede İznik zeytin eviyle tanıştım. Bu kadar lezzetli, emek verilen, muntazam paketlenen ürünleri beğenmemek mümkün değil. Hele ki Zeliha hanımın güzel enerjisi, ilgisi bambaşka. Her siparişe özel olarak koydukları hediyeyle mahcup ediyorlar. :) iyi ki tanımışım sizleri.
ISTANBULDeğerli "doğal ve geleneksel ürün emekçileri" İlgin Hanım ve Özgür Bey,
yaklaşık 3 yıldır sizlerden hemen her ürününüzü alıp tattım ve analizler yaptırdım. Biraz geç yazılmış bir yazı oldu kusura bakmayın.
Kaliteye, doğal olana ve sağlığa verdiğiniz önem ve içinde bulunduğumuz koşullarda yılmadan verdiğiniz mücadele için tebriklerimi iletmek isterim.
Bulunduğum Üniversitede Sağlık Bilimleri fakültesinde Beslenme ve Diyetetik bölümü de dahil olmak üzere ürünlerinizle neredeyse bu işi iyi bilen tüm sağlık kökenli ve kimya kökenli arkadaşlar tanışmış oldu. Hepsinin ortak kanaati ürünlerinizin gerçekten doğallığın hakkının verildiği idi.
Yurtdışı seyahatlerimde de özellikle İtalya' dan ve İspanya' dan (zeytinyağına olan özel ilgim, Sağlık Sosyolojisi dersini veriyor olmam nedeniyle, uluslararası zeytinyağı derecelendirme kurulunun sayfalarını da sürekli inceleyen biri olmam nedeniyle), dünyaca ödül almış ilk 100 ürünleri zaman zaman alıyor ve tadıyorum. Bence ürünleriniz bu derecelendirmeye girecek kadar güzel. Tekrar tebrik ediyor, uzun yıllar etkileşimde olmayı diliyorum.
Sağlıkla ve doğallıkla kalın.
Sevgili İznik Evi Çalışanları,
Sizden gelen e-posta ile sizlerle tanıştım.Telefonla yüz yüze konuşup bilgi almak istedim. Bana yetkili birinin geri dönüp bilgi vereceğini bildirdiler. Daha sonra bana sevgili Ilgın hanım döndü. İznik evi ile bilgiler verdi. Ilgın hanımla hemşeri çıktık. Daldan sele zeytinlerinden ısmarladım. Şimdiye kadar yediğim en güzel zeytindi. Ilgın hanımın sıcak ve sevecenliği benim için çok önemliydi.
Teşekkürler
Ankara
İznikZeytinevi ile internette aramalarım sonucu tanıştım , siparişi geçmem de buradaki yorumlar etkili oldu , iyi ki de sipariş vermişim , Özel üretim Hasat Zeytinyağı ve Naturel Zeytinyağ sipariş ettim , ayrıca Siyah İznik irisi. Her iki zeytinyağ da çok lezzetli, açıkçası kaşık kaşık zeytinyağ içiyorum.. Ayrıca telefonda Ilgın hanım'ın doğru yönlendirmesi ve sevecenliği beni çok etkiledi. İşini bu kadar severek yapan ve ürünlerine güvenen kişilerden satın almak her zaman prensibim olmuştur. Ürünler o kadar sağlam paketlenmişti ki , firmaya olan güvenim daha da pekişti. Ürünleri tavsiye ediyorum. Emeğinize sağlık..
İstanbulAlmış olduğum Erken Hasat Zeytinyağı ile Siyah Zeytin Daldan Sele bir harika, bugüne kadar yediğim en leziz zeytin diyebilirim.zeytinyağı kahvaltılarımızın ve salatalarımızın vazgeçilmezi oldu.Sizleri herkese tavsiye ediyorum. Emeğinize sağlık ayrıca hediyeleriniz içinde çok teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
EdirneTuz kullanamadığım için yıllardır zeytin yiyemiyorum araştırırken iyiki size denk geldim Zeytinler cokk lezzetli ağızda muhteşem özgün bir tat bırakıyor. Hızlı kargo muhteşem zeytinlerim için cokk TEŞEKKÜR ediyorum. Emeğinize sağlık sağolun????????????????????
IzmirMerhaba,
Tarhanaya ve tuzsuz siyah zeytine bayildik, tesekkur ederiz. Zeytini aslinda bebegim icin almistim ancak bundan sonra kendim icin de almayi dusunuyorum zira cok guzel. Elinize saglik.
Bu yorumları Okuyan herkese merhaba.
Ben ve eşim hastalıklı yaşlı insanlarız. tuzsuz beslenmemiz gerekiyor. ayrıca zeytin ve ürünlerini çok seviyoruz.aradığımız %100tuzsuz zeytini burda bulduk. simdi gönül rahatlığıyla zeytin yiyoruz. daha ne diyeyim iznik zeytin evine ve çalışanlrına çok teşekkür ediyoruz. ayrıca çok nazik insanlar gönderdikleri kargo paketlerinede kendi ürünlerinden süpriz hediyeler gönderiyorlar.bunun içinde ayrıca bir teşekkürü hak ediyorlar.
Yıllarca az tuzlu zeytini farklı markalarda denedim.Ya tadsızdı yada fazla tuzluydu(her ne kadar adı az tuzlu olsa da).Daldan tuzsuz sele tam istediğim gibi.Tuzu ölçülü tadı harika .Afiyet olsun.
Elazığılgın hanım,kurutulmuş erik zeytini geçtı bizde. harika bişey . hergün kuru erik kompostosu yiyoruz. elinize sağlık
BOLU